14 beste online Human Resources (HR) graden om aan te vragen (2023)

Als u een werkende professional bent en de HR-beroepssector wilt verkennen, kunt u het beste online een certificeringscursus volgen.

Het is het juiste moment om online een diploma in HR te behalen, aangezien virtueel onderwijs veel meer aandacht krijgt na de Covid-19-pandemie. Lees verder voor meer informatie over online HR-opleidingen en populaire opties.

Rol van de Human Resource Manager

14 beste online Human Resources (HR) graden om aan te vragen (1)

Een Human Resource Manager geeft leiding aan en leidt de routinewerkzaamheden van de afdeling Human Resources (HR). Dergelijke routinetaken omvatten het interviewen en inhuren van personeel, verwerken loonlijst, personeelsbeloningen, verlof, behoud van werknemers, enz. Een van de belangrijkste taken van een HR-manager is het afdwingen van bedrijfspraktijken en -beleid.

Toezicht Taken

 • Huur HR's op associate-niveau in en train ze
 • Op tijd prestatie-evaluatierapporten verstrekken
 • Het nemen van disciplinaire maatregelen en ontslag van werknemers

Verantwoordelijkheden

 • Werk samen met het leiderschapsteam om de stroom te plannen werving, toekomstige talentbehoeften, opvolgingsplanning en talentbehoud.
 • Ondersteuning en begeleiding van HR-medewerkers, generalisten, enz. bij uitdagende en delicate taken.
 • Beheer van het wervingsproces van topmanagers, zoals managers, technische professionals, enz., door samen te werken met afdelingshoofden.
 • Houd de organisatie op de hoogte van nieuwe arbeidswetten, looncodes, herzieningen van personeelsbeloningen, wettelijke vereisten en technologieën voor personeelszaken.

Om een ​​succesvolle en goedbetaalde HR-manager te worden, moet u over het volgende beschikken:

14 beste online Human Resources (HR) graden om aan te vragen (2)
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden
 • Technisch onderlegde en leer snel technologische software
 • Het beste in onderhandelen, het oplossen van conflicten en interpersoonlijke relaties
 • Bereid om te handelen met professionaliteit, vertrouwelijkheid en integriteit
 • Bachelor Personeelszaken
 • Drie of meer jaar ervaring in HR-management
 • SHRM-CP-certificering

Waarom Online Human Resources Degree?

14 beste online Human Resources (HR) graden om aan te vragen (3)

Volgens een Northeastern University verslag uit 2019:

 • 61% van de HR-managers gelooft dat online opleidingen gelijk zijn aan of beter zijn dan traditioneel leren
 • 52% van de werkgevers gelooft dat de meeste geavanceerde graden in de toekomst online zullen worden aangeboden
 • 33% van de werkgevers is van mening dat online opleidingen, mogelijk gemaakt door superieure technologieën, face-to-face leren zullen domineren.

Het punt is dat online opleidingen aandacht krijgen. Instellingen, studenten en werkgevers geven de voorkeur aan online HR-opleidingen vanwege het volgende:

Flexibiliteit

Online graadklassen zijn zeer flexibel. Docenten en studenten kunnen in virtuele vergaderingen zitten om een ​​schema te bespreken dat past bij hun levensstijl.

Bijcursussen volgen

Online human resources-graadvolgers kunnen ook tijd investeren in het verbeteren van vaardigheden zoals programmering, marketing, blog schrijven, enz.

Studenten met een bachelordiploma in HR kunnen efficiënter kiezen voor optionele nadrukgebiedscursussen in HR dan traditionele studenten.

toegankelijkheid

Online opleidingen zijn zeer toegankelijk. Je hebt overal toegang tot topuniversiteiten zonder ingewikkelde aanvraagprocedures voor studentenvisa.

Betaalbaarheid

Virtuele graden zijn echt betaalbaar. Je hoeft alleen het collegegeld en het examengeld te betalen. U hoeft niet te betalen voor forse huurwoningen in het buitenland. Sommige instellingen bieden ook gespreide betalingen aan voor online studenten.

Online diploma versus. Online cursussen/certificeringen voor HR

14 beste online Human Resources (HR) graden om aan te vragen (4)

Online diploma voor HR-beroep

Dergelijke diploma's zijn voor jou als je net bent afgestudeerd en een carrière wilt nastreven om een ​​HR-manager of leidinggevende rol op het hoogste niveau te worden. Als je nog niet werkt en tijd wilt investeren in een 4-jarige opleiding, dan moet je voor online HR-opleidingen gaan. Dergelijke graden openen ook de deur voor Masters-graden in HR en aanverwante gebieden.

Met regelmatige BS- en MS-graden in HR die online zijn voltooid, kunt u een baan op directieniveau krijgen met een hoger salaris, secundaire arbeidsvoorwaarden en soms aandelenopties van het bedrijf.

Een regulier online diploma is misschien niet levensvatbaar voor werkende professionals omdat ze andere verplichtingen hebben. Betaalbaarheid kan ook een probleem zijn. Sommige werkende professionals volgen echter een MBA met de nadruk op HR om promotie te maken of van baan te wisselen voor een beter salaris.

Online cursussen/certificeringen voor het HR-vak

14 beste online Human Resources (HR) graden om aan te vragen (5)

Afhankelijk van uw persoonlijke en professionele verplichtingen en betaalbaarheid, kunt u kiezen voor certificering in uw eigen tempo of door een instructeur.

Certificeringen stellen elke afgestudeerde in staat om van loopbaan te veranderen door snel de onderwerpen en vaardigheden te leren die nodig zijn om verantwoordelijkheden op de werkplek te vervullen. Je kent minder theoretische en meer praktische inhoud.

Houders van professionele HR-certificeringen kunnen ook de ladder beklimmen op directie- of leiderschapsniveau. Maar dat vereist jarenlange praktijkervaring en meerdere branchespecifieke certificeringscursussen.

Overzicht van HR Degree Online

De feitelijke opzet van de opleiding en het leerjaar zijn afhankelijk van de universiteit/instelling die de graad toekent. In deze graad leer je de sociale, juridische, zakelijke en ethische factoren die bedrijven vormen. De cursussen zullen zich richten op personeelsbeloningen, werving, arbeidswetgeving, compensatie en training.

Het volgende is echter een overzicht van een online human resources-graad die de meeste prestigieuze instellingen volgen:

Jaaroverzicht van de cursus

U moet één cursus per keer voltooien. Terwijl je dit online diploma voltooit, kun je ook worden blootgesteld aan vitale onderwerpen zoals boekhoudkundige, Economie en Management.

Eerstejaars (1e jaar)

 • Informatie geletterdheid
 • Engelse compositie I en II
 • Ethiek en moreel redeneren
 • Interpersoonlijke Communicatie
 • En andere onderwerpen

Tweede jaar (2e jaar)

 • Sociale wetenschappen
 • Beheer voor organisaties
 • Human Resource Management
 • Principes van boekhouding I
14 beste online Human Resources (HR) graden om aan te vragen (6)

Junior jaar (3e jaar)

 • Ondernemingsrecht I
 • Marketing
 • Werknemer en arbeidsverhoudingen
 • HR Technologie Management
 • Financiering
 • Beheer van vergoedingen en voordelen
 • En meer onderwerpen

Laatste jaar (4e jaar)

In het 4e jaar volg je vooral een aantal keuzevakken. Deze cursussen kunnen een of meer nadrukonderwerpen bevatten, zoals bedrijfseconomie, ondernemerschap, gezondheid en welzijn, supply chain management en meer.

Salaris verwachtingen

De USBureau of Labor Statistics-rapport voor mei 2021 suggereert dat een Human Resources-specialist tussen $ 37,680 en $ 108,160 per jaar zou kunnen verdienen. Het gemiddelde of mediane salaris is echter $ 62,290 per jaar.

Hetzelfde bureau heeft in mei 2021 ook gemeld dat de Human Resources Managers het potentieel hebben om een ​​jaarsalaris van $ 75,000 tot $ 163,360 te verdienen. En het gemiddelde loon zou $ 126,230 kunnen zijn.

Hieronder vindt u enkele online HR-diploma's die uw carrière een nieuwe vorm kunnen geven en u een toppositie in de HR-beroepssector kunnen geven:

Online Human Resources Degree: WGU

14 beste online Human Resources (HR) graden om aan te vragen (7)

Verdien een BS in Business Administration door je aan te melden voor deze virtuele HRM-graad aangeboden door WGU. ACBSP heeft deze cursus geaccrediteerd. Zo bent u verzekerd van de kwaliteit van de opleiding en inzetbaarheid na succesvolle afronding.

De graad wordt geleverd met flexibele schema's. Daarom kun je ze, afhankelijk van je persoonlijke en professionele programma's, in een jaar of vier afronden. Volgens WGU voltooit 72% van de studenten de opleiding binnen 43 maanden.

Online Bachelor’s in HR Management: SNHU

14 beste online Human Resources (HR) graden om aan te vragen (8)

SNHU is een andere prestigieuze universiteit die een bijgewerkte BS in HR Management aanbiedt die zich richt op de huidige marktbehoeften. Het is een cursus van 120 studiepunten. De instelling stelt 30 studiepunten per jaar voor zodat het een 4-jarige opleiding wordt.

SNHU heeft de cursuscurricula afgestemd op SHRM en HRCI. De kans is dus groot dat je na je afstuderen een SHRM of PHR-certificering in een keer.

Human Resource Administration: Anderson University

14 beste online Human Resources (HR) graden om aan te vragen (9)

Een bacheloropleiding Organisatieleiderschap met als specialisatie HR Administratie. Anderson University zal de opleiding online geven. De cursus wordt geleverd met een flexibel afrondingsschema van het type studiepunten.

U moet in totaal 120 credit-uren verdienen. De studie-inhoud omvat algemeen onderwijs, kerncursussen, HRA-concentratie en keuzevakken. Er is een vereiste voor MAT 105 - College Algebra om van toepassing te zijn op deze opleiding.

BS in Human Resource Management: Capella University

14 beste online Human Resources (HR) graden om aan te vragen (10)

U kunt een HR Management-professional worden door een BS in Business te behalen bij Capella University. De specialiteit van deze opleiding is dat je kunt kiezen tussen een studieprogramma in eigen tempo en een door een instructeur geleid studieprogramma.

De zelfstudie is goedkoper dan de begeleide. Dus als u weet dat u een ijverige leerling bent en geld moet besparen, kunt u de opleiding op uw voorwaarden afronden.

Human Resource Management: CSU Global

14 beste online Human Resources (HR) graden om aan te vragen (11)

CSU Wereldwijd is nog een andere prestigieuze instelling voor het volgen van hogere studies. Het biedt een bacheloropleiding van 120 studiepunten in HR Management. Alle leerinhouden en tests zullen online plaatsvinden.

Je kunt ook fulltime werken en persoonlijke verplichtingen hebben terwijl je deze opleiding in eigen tempo volgt. Bovendien is het volledige cursusoverzicht afgestemd op de inhoud van de SHRM-certificering, zodat u na uw afstuderen gemakkelijk kunt slagen voor deze professionele accreditatie.

BS in HRM: Faulkner University

14 beste online Human Resources (HR) graden om aan te vragen (12)

Het is een versnelde online graad van BS in Human Resource Management aangeboden door Faulkner University. Je kunt de hele opleiding in 56 weken afronden en op zijn vroegst een diploma behalen.

Naast deze opleiding kun je ook gezondheidsadministratie nastreven als een aandachtsgebied om expertisegebieden te vergroten. Het totale cursuswerk moet 12 uur zijn, waarvan de kernvereiste 75 uur is en de programmavereiste 45 uur.

Online HR Development: Indiana State University

14 beste online Human Resources (HR) graden om aan te vragen (13)

Je kunt een succesvolle carrière opbouwen als HR Development Officer door deze online BS-opleiding te volgen vanaf Indiana State University.

Na succesvolle afronding kunt u taken uitvoeren zoals loopbaanontwikkeling van werknemers, vakbondsrelaties, prestatiebeoordelingen en organisatieontwikkeling. De cursus is alleen toegankelijk voor eerstejaarsstudenten en instromers uit de VS en Canada.

Online HR Management: Wayne State College

14 beste online Human Resources (HR) graden om aan te vragen (14)

Om consultant, manager of coördinator in HR te worden, moet je deze BS- of BA-opleiding van Wayne State College.

Voor het diploma moet je 48 credit-uren verdienen in een concentratiecursus en 30 credit-uren in het algemeen onderwijs. U kunt de rest van de 42 kredieturen voltooien door keuzevakken toe te voegen of nadruk te leggen op onderwerpen over human resources.

HR Management Degree: University of Arizona Global Campus

14 beste online Human Resources (HR) graden om aan te vragen (15)

Forbes School of Business en Technologie van de Universiteit van Arizona Global Campus biedt deze prestigieuze cursus van BA in HR Management aan.

Het is een 4-jarige opleiding en daarom geschikt voor eerstejaars afgestudeerden van de middelbare school of doorstromers die een carrière als HR-manager willen nastreven. Naast de kernthema's van human resources, leer je ook van boekhoudkundige en economische disciplines.

Bachelor’s in HRM: Davenport University

14 beste online Human Resources (HR) graden om aan te vragen (16)

Je kunt deze Bachelor of Business Administration in Human Resource Management ook bekijken via Universiteit van Davenport. Het totale cursustegoed is 120, en de instelling stelt voor dat je negen extra studiepunten in keuzevakken voltooit.

De specialiteit van deze opleiding is leren door te doen. Bovendien is het cursusoverzicht vergelijkbaar met dat van SHRM-certificering. Bovendien komt het diploma in aanmerking voor een tewerkstellingsgarantie.

Human Resource Management: SMWC

14 beste online Human Resources (HR) graden om aan te vragen (17)

Deze SMWC opleiding in Human Resource Management bereidt je voor om de centrale attractie te worden voor de administratie en het personeelsbeheer van je organisatie.

De instelling heeft twee afzonderlijke secties met cursussen gemaakt:

 • Een daarvan is de primaire cursus in HRM voor 120 credit-uren.
 • En de andere is een HRM-minor voor 18 studiepunten. Het cursusoverzicht is in lijn met de professionele examens van SHRM.

Bekijk ook deze alternatieven die worden aangeboden door de beste edTech-platforms:

Human Resource Management: Coursera

14 beste online Human Resources (HR) graden om aan te vragen (18)

Het is een specialisatiecursus voor HR-professionals die wordt gegeven Coursera aangeboden door de Universiteit van Minnesota. U kunt zich gratis inschrijven voor deze cursus en deze in uw eigen tempo voltooien, aangezien de cursus 100% online is.

Human Resource (HR) Management: GetSmarter

14 beste online Human Resources (HR) graden om aan te vragen (19)

Deze Slimmer worden cursus is ook een specialisatie opleiding inhoud. U kunt functionele HR-managementplannen en -strategieën implementeren door deze training online te volgen.

HRM Hands-on with Case Studies: Udemy

14 beste online Human Resources (HR) graden om aan te vragen (20)

Deze Udemy natuurlijk is een uitstekende gelegenheid om HR-management, HR-processen, HRIS, Internationaal HRM, Strategisch HR-management en HR-ROI met praktische casestudy's. Er zullen twee casestudy's zijn; de gehele inhoud is 4 uur en 34 minuten.

Laatste woorden

Volgens het USBureau van Arbeidsstatistieken zal de behoefte aan personeelsspecialisten tussen 10 en 2020 met 2030% toenemen. En voor de personeelsmanagers is het 9% voor dezelfde periode.

Het is dus een lucratief beroep met een groeiende vraag. U kunt een online diploma behalen bij enkele van de bovengenoemde prestigieuze instellingen en klaar zijn om het personeelsbestand van te betreden mensen begeleiden.

U kunt ook de SHRM-certificering nastreven om een ​​wereldwijd geaccrediteerde HR-professional te worden. Vind hier wat Voorbereidingscursussen voor SHRM-certificering die populair zijn.

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Madonna Wisozk

Last Updated: 03/02/2023

Views: 5238

Rating: 4.8 / 5 (48 voted)

Reviews: 87% of readers found this page helpful

Author information

Name: Madonna Wisozk

Birthday: 2001-02-23

Address: 656 Gerhold Summit, Sidneyberg, FL 78179-2512

Phone: +6742282696652

Job: Customer Banking Liaison

Hobby: Flower arranging, Yo-yoing, Tai chi, Rowing, Macrame, Urban exploration, Knife making

Introduction: My name is Madonna Wisozk, I am a attractive, healthy, thoughtful, faithful, open, vivacious, zany person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.